+45 97 31 10 06

23/7 kl. 21.00

LIVE MUSIK Gundersen & Steensbeck
De to garvede musikere Nanna Gundersen (vokal) og Jesper Steensbeck (guitar) leverer fængslende fortolkninger af nyt og gammelt.
Du bliver budt ind til en sand fest af gamle klassikere som du troede du havde glemt, krydret med fortolkninger af det du hører i radioen. Nanna og Jesper lægger ikke skjul på deres passion for velskreven musik og med deres charmerende scenetække, lader de dig tage del i deres musikalske univers.
Så glæd dig til en aften med Gundersen & Steensbeck, hvor man kan nyde et bredt spektrum af festligt, sjælelig intens og humørfuld rock, pop og country.

 

30/7 kl. 21.00

LIVE MUSIK Andreas & Company
Andreas & Company, glæder sig vildt meget til at sætte gang i en fest på vores terrasse.
Det er stensikkert når bandet giver den gas, så kan man ikke sidde stille.

Bandet kommer med massere af hits og klassikere fra de sidste 5 årtier, så der er lagt i kakkelovnen til en fantastisk fest, med lækkert pop/rock fra bla. Kim Larsen, Thomas Helmig, Johnny Madsen, Rasmus Seebach osv

Der vil være charme, selvtillid, lidt for fedtet hår og rig mulighed for at synge og skråle med, på alle de hits vi alle sammen elsker 😉

Så kom ned og skrål med

 

6/8 kl. 21.00

LIVE MUSIK Waterfahl
Waterfahl vender tilbage til cafeen.
Waterfahl bor normalt i England, men er oprindelig fra Hvide Sande og de glæder sig meget til at komme hjem og spille deres egne sange samt covers. De synger gamle velkendte syng-med-sange samt nyere numre. Der er guitar og mundharpe samt percussion.

Genren du kan nyde denne aften er rock, blues og pop og vi fra Café Marina må indrømme at mundharpe giver bare en helt specielt stemning, kom ned og nyd vejret, en kold drink og noget skønt musik.

Gundersen & Steensbeck
Andreas & Company

Café Marina

Toldbodgade 20 6960 Hvide Sande